Borba Eve Ras i „Zvezda Granda“

Treći serijal popularne „Farme” je konačno počeo. Dvadeset i četiri VIP seljaka ušetali su sinoć na poznato imanje u Lisoviću. Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta najbrojniji su pripadnici estradnog sveta te se na imanju nalazi čak 16 pevača pretežno folk muzike, dok onaj urbaniji deo Srbije brani tek nekolicina poznatih, na čelu sa Evom Ras. Kreće borba za 100.000 evra…

Glumica Eva Ras

Prvi utisak je da se ove godine na seoskom imanju obrelo nekoliko neuspelih zvezda, junaka rubrika „kucamo na vrata zaboravljenih asova”, te mladi i neafirmisani pevači „Grand produkcije”. Pravo iznenađenje je učešće jedne od naših najboljih glumica Eve Ras, koja se nikako ne uklapa u ekipu koja je sinoć ušla na imanje. Poznato je da su ovoj glumici nedavno oduzeli skromnu porodičnu penziju od 18.500 dinara, sa objašnjenjem da zarađuje kao glumica. Eva je tada svoju šansu videla u „Farmi”.


– Sama sam se ponudila da uđem u farmu. Ovo je prava pozorišna situacija kada uđete u jedan svet gde nikoga ne poznajete. Imam sedamdeset godina i svaki dan mi je dar od boga, tako da jedino želim da mi na farmi bude lepo – ispričala je Eva kojoj se veoma svidela ekipa sa kojom ulazi.

Sat vremena pre nego što su se predstavili u emisiji, takmičari su sedeli u studiju, pričali, upoznavali se. Među njima je vladala velika trema, strah od nepoznatog i na licima im se moglo videti da im i nije svejedno zbog avanture u koju ulaze. Čak je i „ju-tjub” zvezda Ekrem Jevrić bio prilično zbunjen.

– Znate, meni ovde nije sve jasno. Nisam opušten nimalo. Moj cilj su pare i pobeda. Došao sam da pobedim. Mene voli i poznaje šest miliona ljudi na internetu, i ako samo milion njih bude glasalo za mene, pobeđujem sigurno – ispričao je Ekrem za „Blic”. Ekremu je sve vreme podršku pružao Hasan Dudić koji se nije odvajao od njega, grlio ga je i tapšao po ramenu.

– Ekrem Jevrić je moj najbolji drug. Rekli su mi da moram da ga čuvam – ispričao je Hasan koji će na farmi biti sa svojom bivšom ženom Zlatom Petrović, ali i njenim bivšim mužem Pejom. Ova trojka je izazvala veliko oduševljenje gledalaca koji čekaju kako će se odvijati situacija.

– Zlata i ja smo u odličnim odnosima, i čuvaćemo leđa jedno drugome. Nema nikakvih problema – tvrdi Hasan za „Blic”.

Među zvezdama je pre početka bilo i onih koje su zamalo zaplakale zbog toga što se odvajaju od jačih polovina. Pevačice Tina Ivanović i Natalija iz Trik „FX” grlile su svoje muževe i nisu želele da se oproste od njih.

– Umreću, verujte mi. Sani i ja se nismo razdvajali sedamanest godina. Zajedno smo 24 sata i mislim da ću zbog njega uskoro i izaći iz „Farme” – rekla je iskreno Natalija.

Osim od rastanka od bliskih, novi farmeri se plaše situacija sa kojima će se ubuduće susretati. Li-Men strahuje od velikih pasa, Zlata od miševa, Renato i Jelena se užasavaju poljskog WC-a, a Jovana Pajić se plaši da će njen tata videti da puši i ima tetovažu. Cobeta će nervirati jedino ako bude u društvu pušača…

Inače, u toku emitovanja emisije očekuju se naknadna ubacivanja, pa bi na imanje trebalo da uđu i Vesna Vukelić Vendi, Oliver Mandić…

 

Šou

NAGRADA
100.000 evra
VODITELJI
Aleksandra Jeftanović
i Ognjen Amidžić
TRAJANJE
100 dana
Smeštaj
21 krevet

 

 

Teški uslovi
Nove farmere očekuju mnogo teži uslovi. Njih 24 će noći provoditi u spavaonici sa 21 krevetom. Gazdina kuća dobila je novi dekor i pravi dušek na krevetu, za razliku od ostalih koji će spavati na slamaricama. Sluge će imati veća zaduženja, moraće da dvore gazdu, a zatim da jedu u odvojenim prostorijama i nose mu sve što je kupio na pijaci. Farmeri će imati jedan obavezan zajednički obrok dnevno, i mnogo više posla.

 

Zvezde na imanju u Lisoviću

Eva Ras
glumica, 69 godina

 

Jovana Pajić
pevačica, 21

 

Andrija Đogani B3
muzičar, 37

 

Bata Zdravković
pevač, 38

 

Šikica
pevačica, 42

 

Aleksandar Ilić
pevač, 49

 

Renato Henc
pevač, 38

 

Sanja Radinović
misica, 21

 

Jelena Stožinić
manekenka, 23

 

Branislav Janković
maneken, 27

 

Natalija Trik FX
pevačica, 39

 

Zlata Petrović
pevačica, 48

 

Hasan Dudić
pevač, 52

 

Zoran Pejić Peja
voditelj, 46

 

Marijan Rističević
političar, 52

 

Li Men
slobodni umetnik, 43

 

Ekrem Jevrić
„Jutjub“ zvezda, 53

 

Tina Ivanović
pevačica, 36

 

Zorana Pavić
pevačica, 45

 

Cobe
„Grand“ zvezda, 27

 

Sanja Stojanović
„Grand“ zvezda, 23

 

Katarina Živković
„Grand“ zvezda, 27

 

Jasmina Ana
književnica, 45

 

Milan Paroški
političar, 53

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *