Brena sahranila oca

Sahranjen otac Lepe Brene

Abid Jahić, otac folk zvezde Lepe Brene, koji je u petak veče preminuo u bolnici u Tuzli od posledica saobraćajne nesreće, sahranjen je juče na groblju u Brčkom, kojoj su prisustvovali porodica, prijatelji i Brenine kolege sa estrade. Saučešće su došli da izjave direktor „Granda“ Saša Popović, muzičar Zoran Kiki Caušević, pevačice Viki Miljković, Goca Božinovska, Sanja Đorđević, menadžer Bane Obradović, glumac Emir Hadžihafizbegović, kao i gradonačelnik Brčkog Dragan Pajić.

Brena je sa sestrom Faketom, koja je sa porodicom doputovala iz Kanade, i bratom Farukom sve vreme klanjala nad kovčegom pokojnog oca ispred džamije na Ivicama, posle čega se povorka uputila na groblje u Brčkom. Kako nalažu običaji, sahrani nije prisustvovala Brenina majka Ifeta. Vidno potresena Brena se poslednji put oprostila od oca rečima:

„Moj predivni oče, uvek ćemo voleti život i ljude kao što si nas ti učio. Znaj da te svi volimo i da ćemo te se uvek sećati samo po dobrom. Iza sebe si ostavio veliku porodicu da te se seća, voli i poštuje onako kako si zaslužio.

Bio si čovek velikog srca i ne poznajem osobu koja te nije volela. Gde god da smo zajedno putovali, svi su me pitali ko je taj čovek velikog srca? Zato su ljudi iz mnogih gradova došli da te danas isprate. Putuj mirno, a mi ćemo slediti tvoj put. Neka ti je večno. Hvala ti“, rekla je Brena uz koju su sve vreme bili njen suprug Slobodan Boba Živojinović i sinovi Filip, Viktor i Stefan. Posle sahrane Brenina familija je u hotelu „Jelena“ dočekala prijatelje, komšije i saradnike na posluženju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *