Ceranici opet u Grandu, Brena im oprostila

“Farma” je završena još prošlog meseca, ali priča o događajima sa imanja u Lisoviću nikako ne prestaje.

Neko je profitirao od učešća u najgledanijem rijaliti šou-programu, neko se prošetao i dobro islikao, a ima i onih za koje je ulazak na Farmu bio potpuni promašaj. Kada se pomene ovo drugo, verovatno svi odmah pomisle na Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić, koji su u šou ušli kao zvezde “Granda”, a kada su iz njega izašli…

Uprkos činjenici da je bila možda i najodlučnija u nameri da njih dvoje zauvek odstrane iz svoje produkcije, Lepa Brena je, čini se, promenila mišljenje. Gazdarica ove kuće nedavno je gostovala u emisiji “Glamur noar” na crnogorskoj televiziji Atlas i nagovestila kako postoji mogućnost da progleda kroz prste kontroverznom paru i dozvoli im da od jeseni ponovo budu članovi najuspešnije izdavačke kuće na Balkanu.

„Ovo je prvi put da u medijima govorim na tu temu. Za ovih trideset godina, koliko sam na estradi, čini mi se da ne postoji osoba čiju lošu stranu nismo upoznali, bilo da se radi o pevaču, glumcu, producentu… Nemanja i Milena su veoma mladi, a ja ih posmatram kao profesionalac, ali i kao roditelj. Oni su uleteli u osinje gnezdo u kom se nisu snašli, zbog čega su javnosti pokazali osobine koje nikako nisu smeli. Ono što su stariji i iskusniji pevači u čitavoj toj priči naučili jeste to da svoje neko ružnije lice sačuvaju za svoja četiri zida i ne dele ga sa širikom auditorijumom. Međutim, oni su suviše mladi i neiskusni i sve je ispalo tako kako je ispalo“, ispričala je folk diva i objasnila da je najbolje da se sačeka septembar kako bi Milena i Nemanja imali vremena da pogledaju snimke, odmore se i shvate kakve su posledice njihovog ponašanja u popularnom rijalitiju:

„Kao roditelj želim da im oprostim, zato što sam i sama doživela mnogo neprijatnih stvari i mnogo toga ružnog i lošeg za ovih trideset godina, koliko sam već na estradi, dodala je Brena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *