Cerka Goce Bozinovske, ucesnica „Zvezde Granda“, voli muskarce i devojke

Ćerka popularne pevačice Goce Božinovske, Jelena Vučković, kad je ljubav u pitanju, ne bira, odnosno naklonjena je i muškom, ali i ženskom polu!
Gocina ćera voli žene?!

Ovo je zaključak koji se može izvući kada se pogleda njen profil na socijalnoj mreži „fejsbuk“, gde je učesnica ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“ navela da je zanimaju muškarci, ali i žene. Na sve to dodala je i podatak da je u emotivnoj vezi, ali da je uprkos tome u potrazi za osobom za zabavljanje, vezu i umrežavanje!
Da li je mlada pevačica zaista biseksualno određena, pa joj tako intimiziranje sa osobama istog pola nije strano, ili je u pitanju lažni profil na kome je neko drugi u njeno ime pisao svašta, nismo uspeli da saznamo. Naime, do zaključenja ovog broja nismo uspeli da stupimo u kontakt sa savremenom mladom pevačicom, a kako nam je njena mama Goca objasnila, svim kandidatima je do početka „Zvezda Granda“ zabranjeno da daju izjave za medije, pa ćemo shodno tome morati malo da sačekamo za komentar na ovu interesantnu priču. Takođe, ostali smo uskraćeni i za odgovor na pitanje kako Jelenin partner reaguje na njenu potragu za svim i svačim preko interneta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *