Dule Svilar hitno operisan!

Operisan Dule Svilar!Zvezdi „Granda“ puklo slepo crevo u Skoplju
Mladom pevaču Dušanu Svilaru pozlilo je u noći između utorka i srede tokom boravka u Makedoniji, nakon čega je hitno operisan! Kako „Alo!“ saznaje od izvora koji se zatekao na licu mesta, pobednik treće sezone „Zvezda Granda“ juče je podvrgnut hiruškog intervenciji, na kojoj mu je odstranjeno slepo crevo!

– Tokom boravka u makedonskoj prestonici, gde je trebalo da peva povodom otvaranja „Pink 15“, Duletu je naglo pozlilo, pa je otišao do hotela. Prvo ga je oblio hladan znoj, a nakon toga osetio je velike bolove u predelu stomaka. S obzirom na to da je pre toga bio na ručku, Svilar je bio ubeđen da se otrovao hranom, pa je odlučio da ne paniči, misleći da će bol nestati – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, i dodaje:

– Kada je video da je vrag odneo šalu i da bolovi bivaju nesnosni, Svilar je pozvao Sašu Žiku Jakšića, koji je odmah intervenisao. On i vlasnik TV „Pink“ Željko Mitrović mladog pevača odmah su smestili u privatnu kliniku, gde je hospitalizovan jer mu je ustanovljen napad slepog creva. Lekari su prvo Svilaru sanirali bol, da bi nakon nekoliko sati odlučili da je hiruška intervencija jedini spas za pevača – zaključuje naš sagovornik.
Kako bismo proverili verodostojnost ove priče, pozvali smo producenta „Grand“ produkcije Žiku Jakšića, koji nam je potvrdio da je Svilar operisan.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); }

– Dule je operisan! Intervencija je prošla u najboljem redu i on se oseća mnogo bolje. S obzirom na tim stručnih hirurga koji su ga operisali, nalazi se u veoma dobrim rukama, na jednoj privatnoj klinici u Skoplju. Odmah smo obavestili njegovu porodicu, a pre nekoliko minuta stigao je i njegov rođeni brat koji će biti pored njega – rekao je Jakšić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *