|
mladja04
|
 |
« poslato: 23 Јун 2010, 01:02:25 » |
|
Kao što možete primetiti, sajt i forum su dobili novi izgled. Nadam se da ćemo se sada češće družiti u prijatnijoj i opuštenijoj atmosferi sa novim izgledom foruma. Ukoliko primetite neki problem, bilo na sajtu ili forumu, molim vas da me o tome obavestite kako bi što pre problem zajedničkim snagama rešili. PS: Pozovite vaše prijatelje i pozananike da nam se pridruže na forumu kako bi nas bilo što više. Adrese sajta i foruma su: http://www.zvezdegranda.rshttp://www.zvezdegranda.rs/forumPozdrav, Mladen
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
LUMTDZOS
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 07 Јул 2010, 06:22:29 » |
|
Bolje te nasli! Uz muziku ce biti lepse. Ono zlo od farme je rasteralo mnoge dobre forumase. Nadam se da ce se ovde i oni reaktivirati. Pozdrav za sve stare i nove forumase!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...jer, srecu cine male stvari...
|
|
|
LUMTDZOS
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 07 Јул 2010, 06:51:33 » |
|
Iako se jos ne zna ko ce biti kandidati za nove ZG, mene je ova zena odusevila na snimku sa audicije. Kao da ceo zivot stoji sa mikrofonom pred kamerama. Sa kojom lakocom prati matricu i uz sve jos tako ubedljivo prenosi emocije, proricem joj visok plasman. Ako neko nije imao priliku da je cuje, evo linka koji je pregledalo vec preko 100000: http://www.youtube.com/watch?v=zjYuRWJgt2o
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...jer, srecu cine male stvari...
|
|
|
aaqua
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 08 Јул 2010, 12:04:40 » |
|
I od mene pozdrav i puuuuno srece sa ovim serverom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Sasa Katancic
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 10 Септембар 2010, 12:48:13 » |
|
Puno srece svim takmicarima u novom serijalu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
cstasa
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 12 Септембар 2010, 11:53:05 » |
|
Najbolji je Darko Filipovic a najbolja pevacica Radmila Manojlovic......Pozdrav svima od Tamare......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
stefankera93
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 13 Септембар 2010, 04:28:11 » |
|
treba mi onaj lik DODIĆ Iz Bg???AKO NEKO MOYE DA POSATWIM LINK SA YOU TUBEA!SASA KAPOR JE NAJBOLJI!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Magdalena
Gost
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 16 Септембар 2010, 09:51:25 » |
|
Sve pohvale za redizajniran sjat i forum. Nesto ne volim oker zutu boju, ali navicicu se.
ps. A sad posao. Ipak je biznis biznis. Kad pocnu nove ZG, ne smete ih pratiti bez mobilnih telefona (normalno sa kreditom sto vecim), navijajte i pre svega glasajte, glasajte, glasajte..... Jos se malo odmarajte, pa se vidimo i cujemo u septembru.
pozdrav svima... a za "oker žutu"...pa to je bar lako....promjeni
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Magdalena
Gost
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 19 Септембар 2010, 04:25:14 » |
|
što je ovdje pusto  zbog čega? zar niko neće na ovaj forum, a puno je bolji od "zvaničnog"... 'ajmo, narode..ne morate samo biti gosti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Rim10
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 19 Септембар 2010, 04:31:51 » |
|
Nadam se da ce jedna od tema biti i voditelji. Vlada je bio toliko zbunjen i imao je ogromnu tremu. Siromahu nije bilo lako pored onoliko momaka. Preznojavao se Vlada u razgovoru sa tim momcima.Jedno prica, a u glavi mu razne akcije i reakcije sa tim momcima.Ccccccccccccc, Vlado, Vlado!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Magdalena
Gost
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 19 Септембар 2010, 04:33:46 » |
|
.ali moraš priznati da je voditeljski par puno bolji od prošlog...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOBI
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 20 Септембар 2010, 03:44:31 » |
|
mislim da voditelje su stvarno  nek gi promene dok je jos po4etak, isto i prosle sezoni Silvija i Nemanja su bile uzas! Mislim da treba ponovo biti Ena i neko dr mozda Milan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOBI
Newbie
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 20 Септембар 2010, 03:53:06 » |
|
Ovaj forum ima mnogo gosti almalo aktivne 4lenovi ali zato admin mislim da treba objasniti kako gosti da se registriraju jer mnogo od njih mozda ho4e ali nezna
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
HitUGradu
Gost
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 22 Септембар 2010, 08:16:48 » |
|
Super je novi forum Moji favoriti ove god su Edita i Andreana <3  ))))))
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mladja04
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 25 Септембар 2010, 05:33:55 » |
|
Hoce li ovaj sajt uopste proraditi?
Kako stvari stoje, izgleda da nece.
Hoce hoce, poradili smo na marketingu foruma tako da se nadamo da ce forum zivnuti. nego, da li da menjamo ovu boju-izgled, ili da ostane?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|