Goca Bozinovska pije lekove zbog cerkinog ucestvovanja u zvezdama granda

Goca Božinovska (45) ne pamti kad je bila pod većim stresom nego poslednjih mesec dana. Nervozna je, pije lekove za smirenje, ali ne zbog sebe, već zbog najstarije ćerke Jelene koja se takmiči u novom serijalu „Zvezde Granda“. Kad je ugledala na sceni, suze su joj krenule na lice.

Stres zbog naslednice: Goca Božinovska sa ćerkom

Setila se svog teškog života, ali i kroz šta je sve prošla njena ćerka. Sa 20 godina Goca je rodila Jelenu u vezi sa Radetom Vučkovićem. Kada su se razišli, teška srca ćerku je odvela kod svoje majke u rodno selo Samaila.

 

– Jelena je uvek bila moja bolna rana i sad patim što nisam više vremena provela sa njom. Ali, bilo je to nemoguće. Rasla je uz baku jer je u tom periodu bilo najbolje. Ja sam bila maltene na ulici, bez posla, para, stana, bez ičega. Morala sam da rintam po kafanama, živela sam kao podstanar po iznajmljenim ćumezima samo da bih obezbedila detetu i sebi egzistenciju. Svaki slobodan trenutak sam koristila da odjurim u selo da vidim dete – kaže Goca dok briše suze s lica.

Svi je hvale: Jelena Vučković

Zar niste mogli da je uzmete kod sebe kada vam je krenulo nabolje?
– Kad sam se sredila i upoznala Šijana, otišli smo u Samailu po Jelenu. Ali, ona se vezala za moju majku i bilo je nemoguće rastaviti ih. Sećam se da mi je mama tada rekla:

 

 

„Ako mi uzmeš Jelenu, ja ću da se bacim pod voz! Bez nje da živim ne mogu!“ Bila sam očajna, ali šta sam mogla?! Pored bake, izrasla je u sjajnu devojke, nikad s njom nisam imala problema, ali zato mi sada na ovom takmičenju sve živce iskida.

Zašto se nervirate kada je svi hvale, posebno vaše kolege?
– Iskreno, Jeleni uopšte ne ide u prilog da je svi hvale. Ne voli to narod… Kad si jadan i nesrećan, narod te štiti i nema zime. Znam to dobro po sebi.

 

Kad mi je životu bilo najteže, kad sam imala gomilu problema i nisam znala šta i kako dalje, to se pročulo i odjednom sam, gotovo preko noći, postala popularna, iako sam godinama pre toga pokušavala da izbijem na površinu. Isplivaće i moja Jelena, verujem u to. Skromna je, nije agresivna, ni prepotentna.

Čini se da vi teže podnosite takmičenje od nje?
– Ništa me ne pitajte! Da sam znala šta će da me snađe, ne bih joj ni dozvolila da prijavi na takmičenje. Srce hoće da mi iskoči od uzbuđenja. Pored mene su stalno lekovi, dala sam instrukcije bliskim prijateljicama šta da mi daju ako kolabiram ili mi skoči pritisak. Pojma nisam imala da će biti ovako stresno. Nikad u životu nisam ovoliko drhtala.

Mnogi se pitaju zašto ćerki do sada već niste snimili album.
– Htela sam, sakupljala sam pesme. Jednom sam rekla da današnja deca hoće sve na gotovo, da neće da se pomuče ni za šta i ona je poludela! U stvari, ona je ista ja – za sve hoće sama da se izbori, da se sama dokaže. Ne plašim se za to da li će uspeti, nego strepim, kao svaka majka.

 

Ne pričam sa Sašom

Koliko će Jeleni pomoći vaše višegodišnje prijateljstvo sa Sašom Popovićem?
– Verovali ili ne, Saša Popović više ne odgovara na moje telefonske pozive! Nema teorije da dođem do njega. Sve dok nije počelo takmičenje, redovno smo komunicirali.

 

Prvo nisam mogla da se načudim što mi se ne javlja, a sad mi je već jasno. Ne bih nikakvu protekciju tražila za ćerku, taman posla! Kad je Jelena ušla u „Zvezde Granda“, čuli smo se i tada sam ga pitala: „Šta ću sad?“ Odgovorio mi je: „Telefone u ruke i glasajte!“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *