Gola Zvezda Granda, Romanina suparnica, Jo Jo

Pre više od godinu dana „Svet“ je pisao o Jovani Filipović Jo, koja će se takmičiti u muzičkom šou-programu „Zvezde Granda“. Doduše nije bilo reči o nekim njenim muzičkim uspesima, ali zasigurno je uspela da zaintrigira javnost . Naime, ona je zapala za oko tadašnjem dečku Romane Panić, kiparskom advotaku Fotosu Pitađisu, i to taman kada je njegova draga pomislila da je batalio švrljanje. Kako je pričala čaršija, Jo i Fotos su se spetljali preko „Fejsbuka“. Sajber muvačina dugokose crnke, punijih usana i kiparskog advokata nije začudile mnoge, pošto Jo ima mnogo sličnosti sa njegovom nekadašnjom curom Jovanom Simić Barbikom, sa kojom ima dete. Pitađis je preko interneta otvoreno počeo da joj se nabacuje, ne obazirući se čak ni na činjenicu da pomenuta, pored ćerke Nike, ima i muža Stevana…. bilo je tu prozivki po novinama između  Romane i Jo… No, ta priča je završena, a Jovanu su mnogi muškarci zapazili po vitkom stasu i atraktivnom izgledu, pošto se slikala obnažena prošle godine za jedan muški magazin. Ruku na srce ova crnokosa pevačica tada i nije baš mnogo profitirala od eksplicitnih fotografija. Ali, njen seksepil bi tek trebalo da dođe do izražaja. Ima onih koji savetuju da se gleda malo u te fotke, a malo u nju dok nastupa u popularnom muzičkom takmičenju i – milina! Međutim, poznato je da Saša Popović strogo kažnjava svoje pulenke kad se u javnosti pojave u ovakvom izdanju, pa će Jo morati dobro da pripazi. „Nadam se da mi Saša Popović neće zameriti zbog ovih fotografija jer sam ih uradila prošle godine. Ne mogu da kažem da se kajem, ali tako se više sigurno neću slikati. Ne mislim da će mi golišave fotke mnogo pomoći u daljoj karijeri, ali neće mi ni odmoći, u to sam sto posto sigurna“, kaže Jovana. E, sad još samo da joj Romana ne bude u žiriju kad se bude takmičila…

 

Jovana – Jo Filipović, koja će se takmičiti u muzičkom šouu, obnažila se prošle godine za jedan magazin

 

Tek ćemo da čujemo kako peva uživo, a kako izgleda, to je već pokazala!
Jovana – Jo Filipović, koja će se takmičiti u novoj sezoni „Zvezda Granda“, slikala se gola prošle godine za jedan muški magazin. Ruku na srce (ili na nešto drugo), ova crnokosa pevačica tada i nije baš mnogo profitirala od eksplicitnih fotografija. Ali, njen seksepil će tek doći do izražaja. Gledajte malo u ove fotke, a malo u nju dok nastupa u popularnom muzičkom šouu i – milina!

Međutim, poznato je da Saša Popović strogo kažnjava svoje pulenke kad se u javnosti pojave u ovakvom izdanju, pa će Jo morati dobro da pripazi.

– Nadam se da mi Saša Popović neće zameriti zbog ovih fotografija jer sam ih uradila prošle godine. Ne mogu da kažem da se kajem, ali tako se više sigurno neću slikati. Ne mislim da će mi golišave fotke mnogo pomoći u daljoj karijeri, ali neće mi ni odmoći, u to sam sto posto sigurna – kaže Jovana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *