Jadranka Barjaktarevic hladi silikone u moru

Jadranka u moru„Zvezda Granda“ Jadranka Barjaktarević leto provodi radno na Crnogorskom primorju i svaki slobodan trenutak koristi da bi uživala na suncu i u brčkanju u Jadranskom moru

Atraktivna Crnogorka je jedno popodne pred nastup iskoristila da rashladi svoje zmijsko telo, što je oštro oko našeg fotografa zapazilo.

Paparaco Pressa uslikao je zgodnu Jadranku kako uživa u vodi dok se tunika pripijala uz nju. Pevačica je najveći deo vremena provodila plivajući, na oduševljenje brojnih muškaraca koji nisu skidali pogled sa njenog zgodnog tela. Njihovo oduševljenje je bilo još veće kada je izašla iz vode i skinula tuniku!

s2
Jadranka mamila muške uzdahe na plaži

Kao sirena… Jadranka mamila muške uzdahe na plaži

Iako su mnogi očekivali da će, poput koleginica iz „Granda“ Silvije Nedeljković i Jelene Kostov, Jadranka povećati grudi uz pomoć plastičnog hiriruga, Barjaktarevićeva iz Crne Gore poručuje da je odustala od ugradnje silikona.

– Želela sam da ugradim silikone, ali, hvala bogu, nisam to uradila. Prošlo je vreme kada su silikoni donosili pare. Čudno mi je kada pevačica želi da skrene pažnju na sebe izgledom, a ne glasom. Muka mi je od silnih kopija na estradi! Publika na nastupima me ne pita „gde su ti sise“, već uživa u mojim pesmama – samouverena je Jadranka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *