Lepa Brena proslavila 50. rodjendan

Folk zvezda Lepa Brena već je počela sa slavljem svog 50. rođendana koji će u krugu porodice zvanično obeležiti 20. oktobra u Americi

Urednici Breninog sajta obeležili njen rođendan
Među prvima čestitali… Urednici Breninog sajta obeležili njen rođendan

Lepa Brena

Naime, pevačicini saradnici koji uređuju njen zvanični sajt www.jednajebrena.com, želeli su da joj među prvima čestitaju „divan dan“, pa su je posetili u prostorijama „Granda“ i poklonili joj vredan privezak sa logotipom sajta, a Brena ih je počastila tortom na tri sprata i šampanjcem.

– Uvek se radujem ovakvim susretima, jer po ozarenim licima ljudi vidim koliko im je stalo. I to je zaista ključ uspeha u svakom poslu. Nije bitno koliko ste postigli, ako ste se udaljili od onih koji vas vole i podržavaju. Snežana, Lazar, Nada, Sale, Arsen i Tamara su ozbiljni ljudi, koji su zbog ovog susreta uzeli slobodne dane na poslu. Arsen, koji je inače iz Kumanova a radi u Avganistanu, je otišao i korak dalje. Ostala sam nema pred činjenicom da je uzeo odmor u firmi u Afganistanu, došao u rodnu Makedoniju, a odatle u Beograd! Proveli smo divno popodne u druženju i prijatnom razgovoru i zaista bih volela kada bismo ovakve susrete češće priređivali – rekla je Brena za Press.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *