Milan Stankovic i Rada manojlovic prelaze u PGP RTS?!

„Zvezda Granda“ i predstavnik Srbije na Evrosongu Milan Stanković želi da pređe u konkurentsku kuću PGP-RTS i nagovara devojku Radmilu Manojlović da zajedno napuste „Grandovo“ jato!

 

Radmila i Milan

Zajedno i u dobru i u zlu… Radmila i Milan

Kako saznaje Press, po povratku iz Osla Milan se sukobio sa direktorom „Granda“ Sašom Popovićem i planira da, sa devojkom Radmilom, estradnu sreću pronađe u drugoj produkciji.

– Rada je zadovoljna tretmanom u „Grandu“, zato joj je teško da prihvati Milanov predlog da napuste tu kuću. Međutim, on ima veliki uticaj na nju i moguće je da će zajedno otići u PGP. Čelni ljudi „Granda“ su revoltirani saznanjem da Stanković tajno pregovara sa drugom izdavačkom kućom, i to samo zato što ga je Popović zbog neposlušnosti poslao na prinudni odmor – kaže izvor Pressa.

Kako saznajemo, direktor „Granda“ ne planira da raskine ugovor sa Stankovićem bez obzira na sve, ali će kazniti mladog pevača ako se ispostavi da mu je „radio iza leđa“.

– Ukoliko Milan i Rada odluče da raskinu ugovore, moraće da nađu dobre advokate i plate veliku odštetu „Grandu“. Mislim da ih nijedan advokat neće posavetovati da to urade kada bude video šestogodišnji ugovor, koji su potpisali kad su počeli da se takmiče u serijalu „Zvezde Granda“ – kaže naš izvor.

Kako bismo potvrdili ovu priču pozvali smo Milana i Radu, ali se oni do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefon.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *