Milan Stankovic ponovo tuzi Grand

Milan Stanković na svom Fejsbuk profilu najavljuje novu prijavu protiv čelnika najveće muzičke produkcije na Balkanu, Rada Manojlović ga podržava.

Milan Stanković je rešen da na adresu „Granda“ pošalje još jednu tužbu!

Pošto je već postalo popularno da javne ličnosti na Fejsbuku objavljuju svoje planove i napadaju kolege, tako je i plavokosi pevač na ovom sajtu obelodanio da će nastaviti rat s čelnicima najveće muzičke produkcije na Balkanu.

Izgleda da su ga na ovaj potez navele izjave Saše Popovića poput one date Kuriru: „Milan je angažovao advokatsku kancelariju i poslao nam neko pismo. Rešavaćemo to posle odmora, jer znam kakav ugovor imamo s njim…“ Zvezdi „Granda“ ove reči nisu prijale.

– Znači, moram još jednu čestitku da šaljem. Idemo dalje. Ali poturena jadna devojka da pljuje svog idola?! To je već dno! – naglasio je Stanković na Fejsbuku.

Zbog onih manje upućenih u najnovija dešavanja na srpskoj estradi možda bi trebalo pojasniti ko je devojka, a ko njen idol. I ko ju je poturao. U stvari, šta Milan misli da se desilo. Devojka je Milica Todorović, idol Jelena Karleuša, a mladu pevačicu je, navodno, poturio niko drugi do „Grand“ da u jednom nedeljniku napadne JK, s kojom se Popović nedavno medijski obračunavao.

Ono što je Stanković ispisao odmah je podržala, naravno, Rada Manojlović i označila da joj se dopada njegov status. Tako je potvrdila i našu priču objavljenu u Kurir Starsu da je nedavno, pred gostovanje u jutarnjem programu Pinka, osula drvlje i kamenje po Popoviću, držeći stranu svom dečku.

Pozvali smo i Milančeta i Radmilu da prokomentarišu svoje najnovije udruživanje protiv čelnika „Granda“, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *