Milan Stankovic u Gold mjuziku na TV Pinku

Milan Stanković neočekivano izašao iz medijske ilegale gostujući u muzičkoj emisiji koja ne pripada “Grand produkciji”

Kako zvezda “Granda” preko noći postane zvezda “Golda”?
To najbolje zna Milan Stanković, koji se prošle subote pojavio u emisiji “Gold mjuzik” na televiziji Pink. Bez obzira na to što je producent “Zvezda Granda” Žika Jakšić govorio da se Milanče Plavi neće pojavljivati u javnosti do početka naredne muzičke sezone, Stanković je ipak stao pred kamere, i to u emisiji koja nema veze s “Grandom”.

Milan je voditeljki Divni Milovanović ispričao kako nije zadovoljan svojim nastupom na Evroviziji, i dodao da mu je prijao odlazak u ilegalu. Mladi pevač je demantovao priče da snima duet sa Radom Manojlović, a zatim priznao da priprema nove pesme. Međutim, Stanković nijednom nije spomenuo izdavača za kojeg će objaviti album.

U želji da proverimo da li je Stanković dobio dozvolu za gostovanje ili je samoinicijativno odlučio da prekine ćutanje, pozvali smo voditeljku koja je radila intervju i pitali je da li je neko iz “Granda” odobrio Milanovo pojavljivanje u emisiji:

– Nismo zvali nikog iz “Granda” da dozvoli Milanovo gostovanje. Mislim da njihovi pevači nemaju zabranu da nastupaju kod nas – rekla je Divna, dok je Milan ostao nedostupan za komentar.
Biće da se ponovo vratio u ilegalu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *