Milan Stankovic ulazi na farmu da bi pobegao iz Granda

Nekada velika zvezda produkcijske kuće Grand, Milan Stanković na sve moguće načine pokušava da se izvuče iz kandža Saše Popovića i Žike Jakšića. Naime, mladi pevač došao je na ideju da uđe u rijaliti Farma i na taj način pokuša da povrati poverenje publike i svoju popularnost koja možda ni u jednom trenutku nije opala.

On već uveliko sprema nove pesme koje će najverovatnije izdati za City records, pregovara sa Željkom Mitrovićem i na neki način od njega traži zaštitu i spas kada je Grand u pitanju. Mladi pevač smatra da će ulaskom na farmu promovisati svoje nove hitove i pre nego što su objavljeni, tako što će ih pevušiti pred kamerama.

„Ceo projekat krije kao zmija noge. Stalno ide po nekim poslovnim sastancima, a o svim tim pregovorima ne priča čak ni Radi,“ otkriva izvor blizak mladom pevaču.

Akciju koju je do tančina razvio u svojoj glavi pokušava da sakrije i od najbližih, a o njegovom predstojećem prebegu čelnici Granda ne znaju ništa.

„Nismo obavešteni o tome da Milan bilo šta snima, a i baš nas briga! Ne znam samo za koga će izdati to što snimi?! Situacija s Milanom je manje-više poznata, a te pesme će moći da izda za Jutjub ili Tviter, i nigde više. Da je bio pametan, do sada bi već imao album snimljen za „Grand“, i to pod dirigentskom palicom Gorana Bregovića,“ poručio je Žika Jakšić, muzički producent najveće produkcijske kuće na Balkanu.

Da li će mu ceo plan uspeti ostaje nam da vidimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *