Milan Stankovic zavrsio pevacku karijeru?!?

Najavljena tužba Milana Stankovića protiv „Granda“ nije podignuta. Mladi pevač već godinu dana nije nastupao i nije snimio nijednu pesmu.

Milan Stankovic

Rek’o, pa porek’o. Milan Stanković odustao je od tužbe protiv „Granda“, ali i od muzičke karijere! Iako je pre samo godinu dana na sva zvona najavljivao tužbu protiv najveće diskografske kuće u Srbiji, do njene realizacije nije došlo.

– Milan nije tužio „Grand“ niti namerava to da uradi. Kad je najavio tužbu, mislio je da će ga čelnik „Granda“ Saša Popović zvati i moliti, što on, naravno, nije učinio. Oni su se za ovih godinu dana videli dva puta i pokušali razgovorom da reše nesuglasice, ali nisu uspeli. Milan je bio jako tvrdoglav, i zauzeo je stav velike zvezde – govori izvor blizak pevaču.

Inače, dečko Rade Manojlović za godinu dana, koliko je prošlo od kada se povukao sa estrade, nije snimio nijednu pesmu, niti mu je to u planu.
A baš je obećavao.

Milan je nedavno na društvenoj mreži Tviter okačio svoju sliku na kojoj briše usta. Ovaj Milanov potez može da se protumači na više načina. Jedni su shvatili da je Stanković želeo da im kaže da odustaje od pevanja, dok drugi tvrde da je to znak da se i ubuduće neće javno oglašavati.

Muzički producent „Grand produkcije“ Saša Jakšić Žika potvrđuje navode do kojih smo došli, i dodaje:

– Milan je bio kod nas na razgovoru pet puta. Ne bih više komentarisao njegovo ponašanje. Od oktobra do decembra odbio je dvadeset nastupa, a toliko i sada ima poziva koje takođe odbija. I nikakvu tužbu niti raskid ugovora od nas nije tražio – rekao je Žika.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *