Milena i Nemanja pazarili pred letovanje

Ceranici u kupoviniDok ostali učesnici „Zvezda Granda“ ovih dana pune lokale na turneji po Crnogorskom primorju, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, dvoje bivših takmičara koji su zbog ponašanja na farmi na prinudnom odmoru, odlučili su da iskoriste slobodno vreme i otputuju na odmor na Tenerife.

Naš fotograf ih je tako zatekao u „Delta sitiju“ dok su kupovali stvari potrebne za put, ali i poklone jedno drugom. Da je ljubav između njih, uprkos svemu što se desilo na imanju u Lisovićima, jača nego ikada, moglo se videti po tome što su se sve vreme držali za ruke, ne skrivajući osećanja. Milena je tako poželela i da svom dragom kupi sat marke „majkl kors“, koji košta oko 400 evra, dok joj je Nemanja uzvratio kupivši joj kupaći kostim koji će premijerno obući na egzotičnoj destinaciji.
Kada smo ga pozvali i upitali kako teku pripreme za odmor, Stevanović je najpre potvrdio naše saznaje da putuju i rekao koliko se raduju zbog toga.
– Odmor nam je baš potreban posle svega. Ionako smo u „Grandu“ na ledu do septembra, a po ugovoru koji imamo, nije nam dozvoljeno do tada da radimo. Mi smo profesionalci i poštujemo sve klauzule ugovora, tako da smo ja i Milena odlučili da bar sebi priuštimo odmor o kakvom smo oduvek sanjali – kaže za „Alo!“ Nemanja.

 

Ljudi nas vole

Bivši farmer kaže da on i Milena već žive zajedno, o braku pričaju kao i svi mladi koji dele životni prostor i da im je najvažnije da imaju podršku svojih roditelja.

.banner_text_link{ text-align: right } .banner_text_link a{ font-size: 12px; color: #ccc } .banner_text_link a span{ font-size: 10px; } .banner_text_link a:hover{ color: #666 }

– Kada sam izašao sa „Farme“ i pročitao sve ono po forumima, mislio sam da nas dvoje nećemo moći da izađemo na ulicu. Međutim, istina je sasvim drugačija. Svi nas ljube, grle, mladi nas neverovatno vole i podržavaju, ali i stariji – objašnjava Stevanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *