Milica i Darko Zamalo Nastradali u Udesu

 

Milica Todorović i Darko Lazić na autoputu kod Jagodine preživeli trostruko prevrtanje jer je pevačev automobil usled kiše udario u bankinu

 


Milica Todorović i Darko Lazić samo su pukom srećom preživeli kad se automobil BMW 5, kojim je upravljao pobednik poslednjeg serijala „Zvezde Granda“, prevrnuo na autoputu!

– Njih dvoje su u petak u društvu menadžera krenuli na nastup u Jagodinu. Na nekoliko stotina metara pre isključenja s autoputa Lazić je izgubio kontrolu nad kolima i počelo je prevrtanje. Samo zahvaljujući čudu prošli su s manjim posekotinama, dok se šteta na automobilu još procenjuje – otkriva naš izvor.

Ovu informaciju Kuriru je potvrdila i Milica Todorović.
– Bilo je pakleno! Sam bog nas je pogledao, pa posle okretanja nije naišlo drugo vozilo, pošto bi nas ono bukvalno odnelo! – ispričala nam je Milica i u dahu nastavila:

– Padala je kiša, Darko nije vozio brzo, ali je auto u jednom momentu ipak proklizao. Instinktivno je nagazio kočnicu, nakon čega smo se prevrnuli tri puta i udarili u bankinu. Hvala bogu pa se završilo tako kako jeste – kaže još uvek potresena pevačica.
Darko, koji je takođe u šoku, nije želeo da komentariše udes, koji je, na sreću, prošao bez težih posledica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *