Nove tenzije u Zvezdama Granda – Žiri preti da će napustiti emisiju zbog neozbiljnosti i otkazivanja emitovanja emisije!

STRASTI SE NE SMIRUJU Žiri preti da će napustiti Zvezde Granda (VIDEO)Članovi žirija su podigli frku zbog toga što je sudbina emisije „Zvezde Granda“ i dalje neizvesna

Foto: R.Ristić / RAS Srbija Članovi žirija su podigli frku zbog toga što je sudbina emisije „Zvezde Granda“ i dalje neizvesna

Saša Popović je u problemu jer su se članovi žirija emisije „Zvezde Granda“ pobunili i prete da će napustiti takmičenje zato što se još ne zna kada će se tačno emisije snimati, ali ni gde će biti emitovane.

Članovi žirija „Zvezde Granda” digli su bunu, a sve zato što već danima svoje privatne, ali i poslovne obaveze odlažu zbog snimanja koje je u poslednjem trenutku otkazano i još se ne zna dalji tok stvari.

Oni konstantno danima dobijaju pozive svojih prijatelja, ali i fanova koji ih neumorno pitaju kada će i gde biti emitovano ovo muzičko takmičenje.

Poslednja u nizu koja se oglasila na Instagramu bila je Marija Šerifović koja je napisala: „Prvo pitanje kad sam ušla u kuću: Dokle ova za*ebancija sa Zvezdama Granda?”

Izvor koji je blizak produkciji „Granda“ ispričao nam je da žiri bukvalno preti odlaskom.

– Nastao je opšti haos. Članovi žirija su se pobunili i pitali: „Dokle više, ne možemo da organizujemo niti privatne, niti poslovne obaveze.” Sve svoje obaveze moraju da prolongiraju do daljeg, a to ih čini poprilično nervoznim. Posebno ih iritira što ih ljudi zovu i pitaju šta se dešava, a oni ne znaju šta da odgovore, niti iko od njih zna šta se istinski dešava – kaže za „Blic” naš izvor.

Preporuka:   Saša Popović izbegao novinare pred početak nove sezone Zvezda Granda

Podsećamo, Viki Miljković je za „Blic“ potvrdila da je snimanje otkazano, ali da je to sve što zna, dok je Snežana Đurišić ispričala da je očigledno da je došlo do nekog problema, ali da se nada da će se to uskoro završiti.

A najveći pritisak je sada na Saši Popoviću, direktoru „Granda”, koji mora da smiruje strasti među žirijem, ali kako se fama oko emitovanja povećava, tako se povećava i tenzija i nervoza.

– Saša Popović je u velikom problemu. Stalno mu zvoni telefon i svi iz žirija ga pitaju isto – kada će krenuti nova snimanja i kada će doći kraj govorkanjima. Mnogi od njih imaju već zakazane nastupe, pa se pitaju šta će da rade ako baš u tom danu krenu nova snimanja. Popović brine da mu neko od njih ne odustane, jer je to žiri u koji se kune. Oni mu donose gledanost i ne bi želeo da mu sada popularnost „Zvezda Granda” padne – objašnjava izvor.

Da mu je ovaj žiri zlata vredan, potvrdio je i sam Saša Popović u jednom od intervjua za „Blic”.

– Žiri je super i nije bilo potrebe da ih menjam. Mislim da su prošle godne bili toliko dobri i nadmoćni u odnosu na druge, da nije bilo potrebe da imaju zamenu. Tim koji dobija ne treba menjati. Ubeđen sam da će ova sezona biti još bolja – ispričao je Saša Popović. Inače, Milomir Marić je bio tajanstveni član žirija, čime je izazvao mnige kontorverze. Čak su mu pretili i smrću.

Preporuka:   U subotu počinju Zvezde Granda 2018, uživo gledanje na TV Prva i na www.ZvezdeGranda.rs web sajtu!

 

Iznedrili preko 100 pevača

Popović je ranije za „Blic” rekao da je ponosan na „Zvezde Granda”.

Saša Popović

Foto: P. Dedijer / RAS Srbija Saša Popović

– Mi smo iznedrili preko 100 pevača, veliki broj hitova i na to smo posebno ponosni. Da nisu prethodnih jedanaest sezona bile uspešne, ne bismo išli sa dvanaestom – istakao je Saša Popović pre nego što su nastali problemi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply