Nove „Zvezde Granda“ na „Pinku“ od 18. septembra

Novi serijal „Zvezde Granda“ počinje da se emituje 18. septembra na Televiziji „Pink“, dok se finale očekuje 18. juna 2011. godine u „Beogradskoj areni“. Emisiju će voditi Ljubinka Dobrosavljević, nekadašnje lice Televizije Studio B.

Ljubinka Dobrosavljević je nova voditeljka ovog takmičenja

Zanimljivo je da će se osim Ljubinke u voditeljskim vodama okušati i nekadašnje „Zvezde Granda“ iz prethodnih serijala, koje će se smenjivati iz emisije u emisiju. Biće uzbudljivo već u prve dve epizode takmičenja kada će biti organizovan baraž – vraćanje starih zvezda. U prvoj epizodi (18. septembra) vratiće se dve muške, a u drugoj (25. septembra) dve ženske zvezde koje su ispale iz takmičenja tokom proteklih serijala. U borbi će učestvovati ukupno 44 potencijalne zvezde iz različitih krajeva Srbije za koje će, takođe, biti organizovana vraćanja u baražima. Za razliku od prethodnih godina kada je do finala stiglo dvanaest takmičara, u ovom će samo prvih šestoro dobiti priliku da snime pesmu i nastupaju u „Beogradskoj areni“. Nekoliko dana pre početka takmičenja svi kandidati će boraviti u kantri hotelu „Babe“ kako bi se bolje upoznali i združili.

Cobe i Sanja u „Farmi“
Kako „Blic“ nezvanično saznaje, u predstojećoj „Farmi“ će najverovatnije učestovati nekadašnje „Zvezde granda“ Cobe i Sanja Stojanović koji su juče u toku dana u zgradi „Pinka“ pregovarali sa producentima ove rialiti emisije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *