OTKRIVAMO: OVO SU NOVE ZVEZDE GRANDA!

Učesnici ovogodišnjeg muzičkog takmičenja juče u Pinkovom studiju potpisali ugovore

 

Počela je nova sezona takmičenja za „Zvezde Granda“!
Juče su u studiju televizije Pink sa „Grand produkcijom“ ugovore potpisala 43 talentovana neafirmisana pevača, a Saša Popović i Žika Jakšić upoznali su ih s pravilima kojih će morati da se strogo pridržavaju.

Marijani Matić se nije svideo član ugovora u kojem jasno stoji da je buduća „Zvezda Granda“ vezana za pomenutu produkciju devet godina, pa je odbila da ga potpiše. Svi ostali, sa osmehom na licu i olovkama u rukama, zaplovili su u svet šou-biznisa! Moraće dobro da plivaju ako misle da opstanu u estradnim vodama. Serijal startuje početkom oktobra na staroj adresi – TV Pink.

Milena Videnović

Bilja zgodnija od Rade?

I Radmila Manojlović je dobila svoju dvojnicu! Atraktivna plavuša Biljana Krneta svojim stasom umnogome podseća na Radu, a tek ćemo čuti da li joj može parirati i glasom. Oni koji pak više vole da gledaju, imaće slatku muku da odluče koja ima bolje noge.

Zato neka prate takmičenje sve do kraja. Možda Rada zapeva uz Bilju u nekoj fazi izbora za „Zvezde Granda“. E, onda bi muškarci baš uživali. Sale, razmisli o ovome.


Rodbinske veze

I Edita Aradinović, mlađa sestra Indire Aradinović Indi, rešila je da zapeva, pa se prijavila za takmičenje! Dugokosa devojka odmah je ušla u uži krug, a juče je potpisala ugovor. Malo ko je primetio sličnost između Indi i nje, ali zato budno oko Kurirovog fotoreportera jeste!

Ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, takođe će učestvovati u ovogodišnjem serijalu.


Igor ima samo 12 godina

Igor Knežević ima 12 godina i najmlađi je učesnik ovogodišnjeg „Grandovog“ takmičenja. Kad je s tatom ušetao u studio „ružičaste televizije“, niko nije mogao ni da pretpostavi da će se simpatični dečkić biti jedan od kandidata. Ali tako je!

Igor je stajao sa osmehom na licu i polako čekao na svoj red kako bi potpisao ugovor sa čelnicima najjače produkcije u zemlji.

Bojana ista Tanja Savić

Kad se u studiju pojavila dvadesetdevetogodišnja Bojana Kunarac iz Foče, mnogi su je odmah uporedili s Tanjom Savić. Fizički veoma podseća na jednu od najpopularnijih „Zvezda Granda“, a da li će uspeti da se izbori za sličan status, pokazaće vreme.

Tanja je trenutno u Australiji, gde održava trudnoću, ali ne treba da začudi ako iz Zemlje kengura pošalje pokoju poruku podrške mladoj pevačici iz Republike Srpske. I pomogne joj svojim glasom da dogura što dalje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *