Petar i Milan pobedili u baraz takmicenju za ulazak u Zvezde Granda

Uprkos tome što je provajder „SMS Net“ napravio grešku sa glasovima „Telenorovih“ korisnika najgledaniji šou program na Balkanu „Zvezde Granda“ uspešno je ušao u novu sezonu. Tehnički problem nije umanjio trijumf Petra Mitića i Milana MItrovića, koji su pobedom u baražu nastavili svoje takmičenje u „Zvezdama Granda“.
Petar i Milan trijumfovali
Uprkos tehničkim problemima počela nova sezona “zvezda granda”

Kako „Alo!“ saznaje, do greške je došlo jer su glasovi „Telenorovih“ korisnika bili pravilno zabeleženi, ali je povratna informacija glasačima bila pogrešna, pa su glasači obaveštavani da je njihov glas dat pogrešnom kandidatu. Glasovi putem „SMS Neta“ su zabeleženi, ali ne i iskorišćeni. Produkcija „Granda“ vratiće novac oštećenim glasačima.
Ova greška nije pokvarila takmičenje koje je sinoć počelo uzbudljivim baražom , a svoje mesto među novim takmičarima izborili su Petar Mitić i Milan Mitrović. Nova sezona donela je i novu, po mišljenju svih, najlepšu scenografiju, ali i staro uzbuđenje i neizvesnost koju je dodatno podgrevao direktor „Granda“ Saša Popović. Nervoze je bilo, a to se moglo videti iza scene. Tremu je svako lečio na svoj način, a bilo je i onih poput Saše Katančića koji su lečili nervozu uz alkohol. Takmičenje će trajati do 18. juna 2011. godine, a moći će da ga prati publika širom Evrope, koja će istovremeno moći i da glasa za svoje favorite poreklom iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Najbolji će u finalu u „Beogradskoj Areni“ dobiti šansu da postanu članovi „Grand“ produkcije i započnu uspešnu pevačku karijeru.

 

Buba imala tremu!

Iz tehničkih razloga, deo programa snimljen je u petak kada su „vatreno krštenje“ imali i novi voditelji Vlada Stanojević i Ljubinka – Buba Dobrosavljev, koja je zbog neiskustva u vođenju ovakvih emisija pravila sitne greške zbog kojih su je kamermani, ali i režija opominjali da gleda u kameru i upućivali kako da drži mikrofon.
Saša Popović, direktor produkcijske kuće „Grand“, koji i vodi program imao je strpljenja za neiskusnu Bubu, kojoj je u susret izašao i kolega Vlada, zdušno joj pomažući da prevaziđe tremu

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *