Pevaci leto provode radno, osim zvazda koje ne moraju pevati

Iako se mnoge estradne zvezde srpske estrade žale da više ništa nije kao pre i da je sve manje posla, posebno u dosadašnjoj meki za dobru zaradu Crnogorskom primorju, većina njih je našla rešenje. Dosta njih plašeći se da će u Crnoj Gori i ove godine turistička sezona biti slaba i tako ostati kratkih rukava, okrenula se Grčkoj.

Mladi pevač „Granda“ Jovan Stefanović već je ugovorio nastupe za celo leto u ovoj zemlji.

 

– Presrećan sam. Nisam očekivao da ću toliko raditi s obzirom na to da imam samo 20 godina. Leto ću provesti radno u Grčkoj. Zakazao sam nastupe i u Crnoj Gori, ali Grčka mi je primamljivija – kaže Jovan Stefanović.

 

Tradicionalno u kući na Kipru: Ceca

Pobednik poslednje sezone „Zvezda Granda“ Darko Lazić već je otputovao u Grčku, gde na Halkidikiju ima zakazane nastupe. Ovo je prvi put da neki srpski pevač peva isključivo za naše turiste u ovom popularnom letovalištu.

– Darko će nastupiti u Paraliji, Stavrosu i Pefkohoriju u velikim diskotekama. Pošto je Crna Gora već godinama unazad slabo posećena kada su klubovi u pitanju, mi smo rešili da utabamo teren na grčkom primorju – kaže Slobodan Madić, menadžer ovog mladog pevača.

Nataša Bekvalac i ove godine ostaće verna klubovima na Crnogorskom primorju.

– Leto ću provesti radno u Crnoj Gori u hotelu „Splendid“, gde ću ujedno i odmarati. Posle toga kao i svake godine, Danilo i ja odlazimo na naše omiljene plaže na Mikonosu – kaže Nataša Bekvalac.

Folk pevač Dragan Kojić Keba kaže da za onog ko hoće da radi uvek ima posla.

– Ne brinem se, jer uvek za sebe nađem posla. Ljudi znaju da prepoznaju kvalitet, tako da se ja ne bojim. Situacija nije nimalo bajna, ali uvek se nađe neka tezga. Standardno imam nastupe u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, ali još ne znam gde ću tačno pevati, ali sam siguran da neću ostati bez tezge – kaže Dragan Kojić Keba.

I Saša Matić se slaže da situacija na estradi nije sjajna, i da je sve manje posla, ali ga to ne zabrinjava.

– S obzirom na to kakva je kriza ne žalim se. Imam zakazane nastupe po Hrvatskoj, na primorju, kao i Crnoj Gori. Ujedno ću iskoristiti boravak na Hrvatskom primorju da skoknem sa porodicom do Novog Vinodolskog i nedelju dana se odmorim. Inače, ostatak leta mi je radan. Sviraću i pevaću, tako da ćemo se i publika i ja lepo zabaviti – kaže Saša Matić.

I pevačica Maja Nikolić ovog leta se preselila u Grčku.

– Pevaću u raznim gradovima širom Grčke, kao i na Kipru, gde ću nastupati na izbornoj konvenciji jednog od kandidata za predsednika. Ne žalim se, iako je generalno manjak posla, mene to ne dotiče – kaže Maja Nikolić.

Sve „Zvezde Granda“, među kojima Milica Todorović, Stevan Anđelković, Bane Mojićević i drugi, osim Tanje Savić, koja im se ne može pridružiti ovog leta zbog trudnoće, preseliće se na Crnogorsko primorje. Oni će ulepšati letovanje svim svojim obožavaocima koji se zateknu u nekom od primorskih letovališta od Bara do Kotora.

Brena i Ceca odmaraju

Lepa Brena, koja je nedavno imala manji hirurški zahvat, odlučila je da leto provede sa porodicom. Pevačica je poslednjih meseci mnogo radila, tako da želi sebi da da oduška i pripremi se za predstojeću jesen, kada je čekaju nastupi i naporan rad. Ona će kao i svake godine krstariti Jadranom i Mediteranom.
I Svetlana – Ceca Ražnatović će i ove godine već tradicionalno leto provesti sa porodicom u svojoj kući na Kipru.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply