Prevara ili Slucajnost?!

„Grand produkcija“ napravila veliki propust jer je u baražu tokom nastupa Ane Sević, koja je pevala pod rednim brojem pet, u dnu ekrana pisalo „Glasajte za broj četiri – Nikolina Kovač“

 


Pevačica Ana Sević žestoko je oštećena u subotnjem baražu jer je tokom njenog nastupa na dnu ekrana stajalo „glasajte za Nikolinu Kovač“. Mlada Užičanka nastupala je pod rednim brojem pet, međutim, dok je pevala pesmu Indire Radić „Srpkinja je mene majka rodila“, gledaoci su mogli da pročitaju: Glasajte! Broj četiri – Nikolina Kovač!

Da zlo bude veće, u jednom trenutku na ekranu se našla Anina slika, ali se ton izgubio, pa su njene šanse da prođe dalje svedene na minimum.

– Mnogo sam se potresla zbog svega – započinje priču Ana Sević i dodaje:
– Ko je kriv za ovu neprijatnu situaciju, više nije ni bitno. Ne znam da li su moji glasovi otišli Nikolini, ali Saša Popović nije mi dao nikakvo objašnjenje, niti sam imala vremena da ga bilo šta pitam. Mogu samo reći da ovaj gore vidi sve – zaključuje nesuđena „Zvezda Granda“, kojoj su prijatelji iste večeri javili šta se dešava, pa je nakon ispadanja odbila da direktoru Popoviću prokomentariše svoje učešće.

Saša Popović po starom običaju nije želeo da odgovori na naše pozive i SMS poruke i objasni ko je odgovoran za ovaj skandal pred milionskim auditorijumom. Nije nam pojasnio ni zbog čega glasovi sa MTS mreže nisu registrovani, kao ni zbog čega gledaoci iz Nemačke nisu mogli da pošalju glas za svog favorita.

Nije imao nijedan jedini odgovor, a vi samo glasajte, glasajte, glasajte…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *