Proslavljeno otvaranje televizije u Makedoniji

Posle osvajanja bosanskog, crnogorskog i slovenačkog tržišta, vlasnik „ružičiste televizije“ Željko Mitrović pokorio je i Makedoniju, a koliko je dobro raspoložen zbog ovoga, videlo se i po tome što je prisutne na žurki koju je organizovao počastio dobrom svirkom na gitari, a zatim otpevao „Bolje biti pijan nego star“, svoju omiljenu pesmu „Plavog orkestra“.
Puštanje u etar kanala „Pink 15“ obeležilo je prisustvo velikog broja predstavnika medija iz regiona, ali i brojnih javnih ličnosti. Za dobro raspoloženje bili su zaduženi Aca Lukas i „Folk haus bend“, koji su prisutne podigli na noge, a euforija je nastala kada su Tijana Dapčević i pomenuti folker u duetu zapevali legendarne „Jorgovane“.
Zvezde „Granda“ Bane Mojićević, Milica Todorović, Darko Lazić i Rada Manojlović još jednom su svojim glasom odbranili boje narodnjačkog tabora, na oduševljenje svog mentora Saše Jakšića Žike. Saša Kovačević, pored toga što je pevao, našao se u ulozi „čuvara“ Milice Todorović, koja je u vezi sa njegovim rođenim bratom Radetom, dok je njegova koleginica iz pop voda Marija Šerifović zbog umora prva „zapalila“ u hotel i propustila žurku koja je potrajala do ranog jutra.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply