Rada bolja od gazdarice Brene!

Rada prestigla gazdaricu Brenu!
Na manifestaciji „Oskar popularnosti“, koja će biti održana 1. februara 2011. u Centru „Sava“, moglo bi da dođe do velike smene generacija i da pulenka „Granda“ Rada Manojlović ispred nosa otme prestižno priznanje gazdarici Breni!

Naime, Radmila trenutno zauzima prvo mesto po glasovima publike i ukoliko se nastavi ovakva tendencija, sva je prilika da će se „okititi“ zlatnom statuetom, a da će Fahreta Živojinović morati da se zadovolji drugim mestom.
– Tačno je da Rada vodi, ali glasanje se tak zahuktava tako da se promene na tabeli dešavaju neprekidno, iz sata u sat – rečeno nem je iz redakcije magazina „Puls“, koji organizuje ovu prestižnu menifestaciju.

 

Kako se glasa za oskarovce

Osim kuponima koji se nalaze u svakom broju „Pulsa“, kojima se glasa za favorite u svih 18 kategorija odjednom, publika svoje pojedinačne glasove šalje SMS-om na broj 3343 sa mreža svih mobilnih operatera, tako što ukuca OP, razmak, broj kategorije u kojoj se glasa, razmak, pa ime i prezime javne ličnosti za koju se glasa ili naziv ostvarenja. Brojevi kategorija idu ovim redosledom: 1. film godine, 2. TV serija, 3. TV emisija, 4. radio-emisija, 5. glumica, 6. glumac, 7. sportistkinja, 8. sportista, 9. pop pevačica, 10. pop pevač, 11. folk pevačica, 12. folk pevač, 13. grupa, 14. TV lice, 15. ličnost godine, 16. „e-Oskar“ (nagrada za novi zvuk), 17. koncert, 18. „YU oskar“ (regionalna nagrada za javne ličnosti iz bivših jugoslovenskih republika). Cena poruke je 30 dinara + 18 odsto PDV + 10 odsto porez na upotrebu mobilnog telefona i uobičajena cena poruke vašeg operatera. Deo prihoda od glasanja biće uplaćen kao pomoć unesrećenima u Kraljevu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *