Raskid – Milena Ceranic i Nemanja Stevanovic

Ljubav između nekadašnjih zvezda Granda, Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić je okončana.

Kako kaže izvor ovog lista razlog za njihov raskid je Milenina zainteresovanost za drugog dečka, dobro situiranog beogradskog preduzimača crnogorskog porekla. Nemanjino društvo ukazivalo je pevaču da ga devojka vara. Milena i Nemanja u poslednje vreme stalno su se svađali, što je nekad pretilo da se zavši i fizičkim obračunom.

Kao rezultat svega, par je raskinuo svoju vezu prošle srede, a dogovorili su se da o razlogu za raskid navode da se njihova ljubav jednostavno ugasila. Zvuči poznato? 🙂

Hmmm, da li je zaista tako, ostaje da vidimo…

Nekadašnje Zvezde „Granda“ i učesnici druge sezone rijalitija Farma Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, raskinuli su dvogodišnju romansu „zbog nesuglasica koje su se nagomilale u njihovom odnosu“, piše Story.rs.

Iako par nije želeo da komentariše vest o raskidu, izvori bliski „Ćeranićima“ tvrde da će Nemanja Stevanović uskoro oglasiti ovim povodom.

Par je počeo da se zabavlja 2009. godine, da bi godinu dana kasnije raskinuo i to tokom trajanja rijalitija Farma kada je Stevanović saznao da je Milena bila u vezi sa drugim učesnikom Farme – Vladom Stanojevićem.
Par se ubrzo pomirio, ali i ostao bez ugovora sa svojom izdavačkom kućom „Grand“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *