Sasa Kapor sa Devojkom Vlade Stanojevica

Vlada-Stanojevic:-Nema-“cistke”-u-Grandu!(FOTO)

Poznati voditelj rijalitija “Zvezde GrandaVlada Stanojević je nedavno raskinuo emotivnu vezu sa izvesnom Ninom Božić. Ona je samo nekoliko dana kasnije našla novog dečka. U pitanju je Vladin dobar prijatelj, pevač Saša Kapor. Čim je vest procurela u javnost pojavile su se i glasine da će neki od ove dvojice morati da napusti Grand produkciju.

Vlada-Stanojevic:-Nema-“cistke”-u-Grandu!(FOTO)

Bivša devojka Vlade Stanojevića je jako brzo prebolela raskid i našla se u zagrljaju pevača Saše Kapora. Ovaj ljubavni trougao je izazvao veliku medijsku pažnju jer su dvojica aktera dobri prijatelji i obojicu ih veže ugovor sa istom produkcijskom kućom-Grandom, zbog čega su krenule priče o tome kako će neko od njih dobiti otkaz. S obzirom na to da je čelnik ove kuće Saša Popović poznat po tome da voli da u njegovom “jatu” vlada harmonija, i da ne toleriše netrpeljivost nametnulo se pitanje ko će zbog ove “afere” ostati bez posla.

Afera? Ja u celoj toj priči ne vidim nikakvu aferu. Pa Kapor se zabavlja sa mojom bivšom devojkom. Ne vidim da je tu sad nešto toliko čudno– rekao je Vlada Stanojević za S media portal.

img

Pošto je on jedini koji se oglašava povodom ove vesti, ostavlja se prostor za dilemu da li je sa Kaporom i dalje u dobrim odnosima, ili su na ratnoj nozi, što je i pokrenulo priču o nečijem otpuštanju.

Preporuka:   Otkrivene sve finansijske tajne „Granda"!

Naravno da sam sa Kaporom u dobrim odnosima– bio je kratak Vlada.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply