Tanja Savic ne Dolazi u Srbiju

Tanja Savić, jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“, verovatno nije mogla ni da sanja da će joj zbog australijskih propisa i komplikovane papirologije povratak u Srbiju biti prolongiran.

Naime, iako je u nekoliko navrata najavljivala dolazak kući, pevačici se isprečila komplikovana procedura za dobijanje dvojnog državljanstva, saznaje „Alo!“ od odlično obaveštenog izvora. “Tanja je odavno trebalo da dođe u Srbiju, ali uvek joj iskrsne neki problem. Pre meseci i kusur, pogoršalo se zdravstveno stanje njenog svekra, pa su svi bili fokusirani na njega. Sad se to koliko- toliko stabilizovalo i taman kad su ona i njen suprug Duško počeli da pakuju kofere za sebe i osmomesečnog sinčića Maksima, pojavio se problem sa dobijanjem australijskog državljanstva. Tanja je davno podnela potrebnu dokumentaciju, ali iznova i iznova tamošnje birokrate traže dodatne formulare, papire, potvrde, pa opet moraju da odlože dolazak. Tanja sada ne može da dođe jer postoji mogućnost da joj se opet zakomplikuje dobijanje njihovog državljanstva. Ko bi rekao, a tako je delovalo sve jednostavno u ‘zemlji kengura’“ , kaže ovaj sagovornik.
“Tačno je, Tanja, Dušan i Maksim trebalo je već da dođu, ali čekaju neke papire. Nešto se odužilo. Obećali su da će Tanji ovih dana iz ambasade poslati tu potrebnu dokumentaciju. Cela naša porodica ne može da dočeka da ih vidi. Svi smo ih se uželeli, pogotovu malog sestrića Maksima, koga smo do sada, nažalost, imali prilike da vidimo samo preko skajpa “, rekla je pevačicina sestra Bilja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *