Tijana Kadirović, učesnica Zvezda Granda, došla u emisiju kamperom sa DK inicijalima i sa obezbeđenjem, žiri ostao zaprepašćen!

OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA Učesnica „Zvezda Granda“ došla u emisiju u pratnji OBEZBEĐENJA I ASISTENATA, članovi žirija U ŠOKU

Povela je sa sobom i ličnog šminkera, ali i osobu koja će da joj zakopča i otkopča haljinu, dok je Lukas imao šta da joj poruči i nije birao reči.

Tijana Kadović je večeras i te kako skrenula pažnju na sebe u „Zvezdama Granda“, a pojavila se u stilu velike zvezde. Pratilo ju je obezbeđenje, a tu su bili i asistenti, koji su joj pomagali oko svega.

Foto: Promo

– Ti nemaš opravadanja da kao takmičar dođeš tako. To je izazvalo pompu, ali kod nas negativnu. Ti si pevala fenomenalno ali si ispala smešna što si tako došla – rekao je Aca Lukas nakon što je otpevala „Mili moj“ i „Ja za ljubav neću moliti“, a kad je ona pokušala da mu odgovori ustupio joj svoje mesto u žiriju.

– Došla si prikolicom sa inicijalima, napravila haos ovde… Hoćeš da nas vratiš kući prikolicom? – provocirao ju je folker, dok mu je ona kratko odgovarala, a dobila je svih sedam glasova i priliku da nastavi takmičenje.

Preporuka:   U subotu počinju Zvezde Granda 2018, uživo gledanje na TV Prva i na www.ZvezdeGranda.rs web sajtu!
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply