Topalko Odmah Mora na Operaciju!

Topalko odmah mora da se operise Milan Topalović u panici – zbog pojave polipa na glasnim žicama sve teže peva, ali se plaši da ode kod hirurga.

Panika u glasu! Al’ bukvalno.

Pobednik prvog serijala rijalitija „Farma“ i jedan od najpopularnijih „grandovaca“ Milan Topalović moraće na operaciju ukoliko i dalje misli da peva! Kako Kurir saznaje od njegovog bliskog prijatelja, Topalko je svestan da može ostati bez glasa, ali se plaši da ode kod hirurga. I nervozan je zbog svega što se dešava, jer je došlo krajnje vreme da se posveti svom zdravlju.

Milanu su se izgleda pojavili polipi na glasnim žicama, ali kako on to uopšte nije lečio, došlo je i do komplikacija. Na nastupu u Vrnjačkoj Banji proteklog vikenda bukvalno je urlao. Jeste da ima krupan glas, ali svim njegovim fanovima koji su došli da ga vide i čuju bilo je jasno da nešto nije u redu. Mnogo se napreže dok peva, što mu stvara još veće probleme. Svestan je da će morati da se podvrgne operaciji, ali još uvek iz straha beži od operacionog stola – završava naš sagovornik.

Topalko je već imao zdravstvenih problema, o čemu je Kurir prvi pisao početkom decembra. On nam je tada rekao da su mu doktori na VMA dijagnostifikovali alergiju na korov.

– Tačno je da imam problema s grlom, ali ne idem na operaciju – samo nam je kratko kazao pevač kada smo ga pozvali da vidimo kako se sada oseća.

Povodom cele ove drame želeli da porazgovaramo i s njegovom suprugom Vesnom. Međutim, ona je izbegavala naše pozive.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *