U subotu počinju Zvezde Granda 2018, uživo gledanje na TV Prva i na www.ZvezdeGranda.rs web sajtu!

DONETA ODLUKA Nakon svih problema, konačno rešeno šta će biti sa „Zvezdama Granda“

Čelni ljudi „Grand“ produkcije uspeli su da postignu dogovor sa emiterima i emisija „Zvezde Granda“, posle brojnih problema, nastaviće da se prikazuje na „Prvoj“ televiziji.

Naime, na programskoj šemi ove televizije u subotu je isprva bio najavljen zabavni program od 21 časa, da bi se potom šema zamenila i sada na zvaničnom sajtu stoji da će se prikazivati emisija „Zvezde Granda“.

Foto: Prva / screenshot

Da nije sve idealno, bilo je jasno čim je odložena prva epizoda nove sezone najpopularnijeg muzičkog takmičenja. I dok je publika sa iščekivanjem pratila dešavanja, prava drama odigravala se iza kamera popularnog takmičenja. Ionako narušeni odnosi među članovima žirija postali su još gori, a prvi na udaru su bili čelnici “Granda” Saša Popović i Lepa Brena. O čemu je tačno reč i ko je od žirija pravio najveći problem, pročitajte OVDE.

Kada smo pozvali PR službu „Prve“ kako bismo proverili ove navode, dobili smo sledeći odgovor:

– Tačno je da će se „Zvezde Granda“ emitovati na našoj televiziji, kao što smo najavljivali cele nedelje. Ne bismo se bavili daljim spekulacijama – potvrđeno je za „Blic.rs“.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

Podsetimo, proteklih nedelja vodila se prava bitka kako u studiju u Košutnjaku, tako i izvan njega jer je sudbina najgledanijeg muzičkog takmičenja bila neizvesna. Zbog problema sa emiterima nije bilo jasno da li će „Zvezde Granda“ nastaviti sa emitovanjem na „Prvoj“, ili prelaze na „Pink“.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply