Vlada sa Ljubinkom vodi „Zvezde Granda“!

Bivši farmer i voditelj Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Vladimir Stanojević, vodiće od 18. septembra peti serijal muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“!

s
Ljubinka Dobrosavljev, Vlada Stanojević

Kako Press saznaje, iako je prvobitno planirano da partneri voditeljki Ljubinki Dobrosavljev budu neki od bivših finalista ovog popularnog takmičenja, direktor „Granda“ Saša Popović je pre dva dana odlučio da za muškog voditelja angažuje Vladu!

Zgodni voditelj je odmah počeo sa pripremama za veliki šou, a već juče su urađene promo fotografije u elitnom hotelu „Vila Jelena“ na Dedinju.

– Istina je da ću voditi „Zvezde Granda“ na predlog Saše Popovića! Svakako će mi biti zanimljivo, a i velika čast da radim na jednom projektu koji ima tako veliku gledanost! Budući da volim da radim sa profesionalcima, a i Saša i njegova ekipa se ubrajaju u tu grupu, neće mi teško pasti da se uklopim u novu TV formu. Što se tiče jutarnjeg programa, i dalje ću ga raditi sa Minjom Miletić, ali samo vikendom. Biće malo naporno, ali sve je za ljude – rekao je Vlada za Press.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *