Vracaju se pare glasacima kojima glasovi nisu uracunati

Posle problema u prvoj subotnjoj emisiji takmičenja „Zvezde Granda“, kada se dogodio skandal zbog greške „SMS net“ provajdera, direktor produkcijske kuće „Grand“ Saša Popović odlučio je da prekine saradnju sa ovim servisom i vrati novac glasačima koji su glasali preko „Telenora“, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih „Grandu“
Popović vraća pare glasačima!
U baražu „Zvezda Granda“ poništeni glasovi sa mreže „Telenor“

– Menjamo provajdera, sankcionisaćemo „SMS net“ koji je napravio grešku i, što je najvažnije, započećemo saradnju sa najprofesionalnijim provajderom u regionu, kako bismo sprečili da se ovakve greške ponove – kaže izvor blizak „Grand produkciji“ za „Alo!“, i dodaje:
– U ovaj projekat uloženo je pre svega mnogo truda i rada, a zatim i novca, što je Sašu razbesnelo, jer je ova greška mogla da naruši ugled koji ova produkcijska kuća ima kod publike, a koji je neprocenjiv za „Grand“.
U želji da čujemo njegov komentar pozvali smo Sašu Popovića, koji je potvrdio da će sankcija biti, ali nije želeo da ulazi u detalje. S druge strane, objasnio je kako je do greške došlo i dodao da će novac biti vraćen glasačima.

.banner_text_link { text-align: right; }.banner_text_link a { font-size: 12px; color: rgb(204, 204, 204); }.banner_text_link a span { font-size: 10px; }.banner_text_link a:hover { color: rgb(102, 102, 102); }

– Pre svega želim da kažem da odgovornost snosi isključivo provajder „SMS net“, jer tehnički problemi nastali usled klasifikacije glasova nemaju nikakve veze sa pokrivenošću mrežnog signala „Telenora“, niti sa „Grand produkcijom“. U ime produkcije se izvinjavam svim korisnicima „Telenorove“ mreže koji su na ovaj način bili uskraćeni da svojim glasovima podrže kandidate i napominjem da će svim gledaocima koji su sa broja 062 ili 063 poslali SMS-ove novac biti vraćen – izjavio je Popović i osvrnuo se na probleme koji su doveli do poništavanja glasova.
– Emisiju „Zvezde Granda – baraž“ pratila je Srbija i još 10 zemalja u regionu i širom Evrope i sveta, a čak 43 operatera je obrađivalo dobijene glasove. Sakupljeni su glasovi od 42 provajdera, koji su bez ikakvih problema ispratili ceo tok glasanja. U toku glasanja provajder za Srbiju „SMS net“ imao je tehničkih problema sa glasovima pristiglim iz „Telenorove“ mreže, tako da ti glasovi nisu uzeti u obzir i smatraju se nevažećim – zaključio je Popović.

 

Mitić tremu ubijao špricerom

Dok su čekali da se završi glasanje u kome im je saopšteno da su baš oni ti koji će dobiti još jednu priliku da se okušaju u takmičenju „Zvezde Granda“, Petar Mitić i Milan Mitrović nisu krili nervozu. Doduše, svako je lečio strepnju na sebi svojstven način, pa je tako Mitić tremu ubijao špricerom, dok je Mitrović vreme provodio na telefonu sa prijateljima koji su mu davali moralnu podršku.

 

Nema favorizovanja starih takmičara

U subotnjoj emisiji nije saopšten broj pristiglih glasova, a kako saznajemo, razlog za to je što u produkciji ne žele da favorizuju stare takmičare u odnosu na nove.
– Ova dva takmičara su već poznata publici, imaju već svoje glasačko telo, pa bi ih objavljivanje tačnog broja glasova stavilo u poziciju favorizovanja u odnosu na druge kandidate, koji se još nisu ni predstavili publici. Kada pobednici baraža uđu u redovno takmičenje, počećemo da saopštavamo tačan broj pristiglih glasova kao i do sada – rekao je za naš list izvor iz „Granda“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *