Zvezde Granda 2017 – SKANDAL sa početkom, a evo kada će početi emitovanje nove sezone Zvezde Granda takmičenja

SKANDAL ZA SKANDALOM Evo šta se u „Zvezdama Granda“ u ovim trenucima STVARNO događa i koji član žirija ne može da ĆUTI

Snimanje nove sezone emisije „Zvezde Granda“ je nastavljeno, a ekipa „Blica“ vam donosi detalje iza kulisa.

– Što se tiče ovog cirkusa sa prelaskom “Zvezda Granda”, mogu da kažem da poštujem “Prvu” i da imamo dobru saradnju godinama. Međutim, uopšte mi se nije dopalo to što se dešavalo sa emitovanjem ovih dana. To da se najavi, pa ne pusti, pa prebacivanje sa jedne emisije na drugu, pa kao samo na anteni može da se gleda kao da smo u praistoriji – to je sve jako neprofesionalno. Meni nije važno gde će se emitovati “Zvezde Granda”, ono što treba reći je da “Zvezde Granda” mogu bez bilo koje televizije, a nijedna televizija ne može bez “Zvezda Granda” – rekla je Marija Šerifović na pitanje da prokomentariše čitavu situaciju, a potom je Saša Popović prošao pored nje i dobacio joj da ni slučajno ne otkriva gde će emisija dalje biti emitovana. Kako je sam direktor „Granda“ Popović reagovao, pročitajte OVDE.

Dragan Stojković Bosanac nije hteo ništa da otkriva, ali je u šaljivom tonu za “Blic“ prokomentarisao:

– Koliko plaćate da vam dam informaciju? Imam informaciju gde će se emitovati, ali neću da vam kažem. Ma nije mi bitno gde će se emitovati samo da mene slikaju.

Preporuka:   Tijana Kadirović, učesnica Zvezda Granda, došla u emisiju kamperom sa DK inicijalima i sa obezbeđenjem, žiri ostao zaprepašćen!

Jelena Karleuša je na pitanje da li je istina da je tražila određenu svotu ako emisija pređe na “Pink“ kratko prokomentarisala da ne bi bila tu gde jeste da nije postigla određeni dogovor.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply