Zvezde Granda snimak emisije 15.10.2016. – Ovi kandidati su prošli dalje (CEO SNIMAK EMISIJE)

Žiri Zvezda Granda

PAKLENA EMISIJA: Njih osmoro ide dalje u Zvezdama Granda! U četvrtoj emisiji nove sezone takmičenja Zvezde Granda osam kandidata je uspelo da se plasira u narednu fazu takmičenja.

Žiri Zvezda Granda

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda

Mira Škorić je bila u ulozi tajanstvenog člana žirija.

U četvrtoj emisiji nove sezone takmičenja Zvezde Granda osam kandidata je uspelo da se plasira u narednu fazu takmičenja.

CEO SNIMAK ČETVRTE EMISIJE SEZONE 2016/2017. – ZVEZDE GRANDA 15.10.2016.

U potpuno drugačijem i glamuroznijem ambijentum, sa malim promenama, novi takmičari večeras su strali pred stručni i produkcijski žiri i predstavili sebe u najboljem svetlu, a samo njih osam uspelo je da izbori plasman u drugu fazu takmičenja. Ovoga puta u stilu svetskih zvezda jedan po jedan kandidat izlazio je na binu i predstavljali su se sa po dve pesme. Iako je tek treća emisija, žiri Zvezda Granda, bio je izuzetno podeljen, a najviše muka zadavao je tajanstveni gost, Mira Škorić, koja je često kontrirala svima, ali se i žestoko svađala sa žirijem.

Zvezde Granda

Foto: TV Prva printscreen/Zvezde Granda

Bili su na teškim mukama kada su morali da odluče ko će od kandidata proći u dalje takmičenje, a ko ne. Uživali su u dobrim interpretacijama, a čestim raspravama pokušavali su da donesu pravu odluku, koji kandidat će direktno proći dalje, a koji će se takmičati u baražu. Na samom kraju, svoje mesto u drugom krugu obezbedilo je šest takmičara, a oni su: Armin Dedić, Dragica Zlatić, Nevena Marković, Goran Mladenović, Darko Angeloski, Amela Brdar, Adnan Jerlagić i Aleksandar Stojanović.

Preporuka:   Zvezde Granda 20. emisija - 06.02.2016. (CEO SNIMAK EPIZODE)
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply