Zvezde „Granda“ umalo nastradale u Crnoj Gori

Bursac na gliseru umalo nastradalaFinalistkinje poslednje sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Bursać i Biljana Sečivanović pre nekoliko dana jedva su izvukle živu glavu na plaži Jaz, kada su izletele sa dušeka koji je vukao gliser i završile nasred mora!

Naime, uživajući u popodnevnom sunčanju, „Grandove“ plavuše su poželele da se provozaju dušekom koji vuče čamac te su se sa Aleksandrinom mlađom sestrom i Biljinim bratancem Markom uputile ka obližnjem klubu koji se bavi ovim opasnim vožnjama.
– Marko i moja sestrica su ceo dan gledali kako se drugi voze na tim dušecima i zapeli su da i oni probaju. Otišli smo tamo i već pri dolasku jedan od likova je promrmljao nešto na foru „leteće ‚Grandove‘ zvezde“, što smo Bilja i ja shvatile kao šalu. Da sam znala šta nas očekuje, nikad ne bih se upustila u to – ispričala nam je vidno uzbuđena Aleksandra.
– Čim smo krenuli, bilo mi je sumnjivo što su odmah dali gas do daske jer smo ceo dan posmatrali te igrarije i znam da postepeno ubrzavaju. Međutim ne, „crnogorski frajeri“ su počeli odmah da nas vuku ka talasima, krivudavo da voze, pa sam počela iz sveg glasa da vičem da uspore. Jedan se samo okrenuo, nasmejao i dodao još jači gas. Odskakali smo od površine vode dva metra. U jednom trenutku smo svo četvoro odleteli sa dušeka i na nekoliko trenutaka potonuli u more. Bili smo u šoku, nismo znali šta nas je snašlo. Moja sestrica je počela da plače, onda sam se Bilja i ja okrenule i videle njenog bratanca kako mu krv ide na usta. Od siline udarca, rasekao je zubima jezik. Počele smo da plačemo, ali su se ubrzo oni kreteni, kad već tako moram da ih zovem, pojavili.

.banner_text_link{ text-align: right } .banner_text_link a{ font-size: 12px; color: #ccc } .banner_text_link a span{ font-size: 10px; } .banner_text_link a:hover{ color: #666 }

Sve vreme su se smejali i šalili na naš račun dobacujući da lepo letimo. Vratili su nas na obalu čamcem, dok je Bilja urlala na njih. Oni su se sve vreme pravili kao da se ništa nije desilo. Ostavili su nas na obali i ćao. Posle smo otišli kod lekara, gde su Marku pregledali jezik, na svu sreću, izbegao je ušivanje, samo su mu dali neku terapiju i savetovali da neko vreme mora da pazi, da što manje priča i da ako dođe do komplikacija, krvarenja, obavezno da im se opet obratimo – uzrujano završava priču Bursaćeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *